Den mest värdefulla Golf swing hemlighet

Det finns en golfsving hemlighet som kan förändra allt för alla golfare. Det råder ingen tvekan om att utföra den perfekta golfsvingen är en svår bedrift och att göra det konsekvent är ännu svårare att åstadkomma.

Denna golfsving hemlighet är så kraftfull att de som tränar det börjar se massiva förbättringar i sitt spel nästan omedelbart.

Golfsving teknik & tips

Denna golfsving hemlighet bygger på det faktum att golfsvingen är en besvärlig rörelse. Tafatt för människokroppen. Så vad någon golfare har att göra är att träna sina muskler att känna sig naturliga när de utför denna onaturliga och besvärliga rörelse av en golfsving. Det är golfsving hemlighet som kommer att göra hela skillnaden.

Många kämpar bara för att få tid att spela sin golf i första hand.

En del av denna golfsving hemlighet är att du inte behöver skapa någon tid att komma bort från kontoret eller din arbetsplats. Du kan konditionera dina muskler på kontoret.

Du kan inte sanningsenligt säga att du inte kan hitta 15 sekunder vid datorn, medan du fortfarande sitter på din stol. Det är tillräckligt med tid för att få något gjort.

En rörligare golfsving

Det finns faktiskt många olika stretch övningar du kan få gjort på ditt kontor, men jag ska ge dig bara en här. Jag kallar det sittande twist. Sitt upprätt i stolen med bröstet högt och ryggen rak. Nå bakom dig med en arm, som kommer att rotera överkroppen. Medan du håller dig upprätt, vrid så långt du kan gå och hålla. Du kan sedan vrida åt andra hållet och upprepa.

Gå båda sidor 2 till 3 gånger, hålla i 10 sekunder. Detta är en mycket effektiv golfsving hemlighet för att eliminera eller till och med minska ryggsmärtor och samtidigt oerhört förbättra din backswing och följa genom olika rörelser. Resultatet blir en mycket bättre sving, högre klubbhuvudshastighet och mycket mer distans.

Prova detta tillvägagångssätt och du kommer snart överens med mig om att detta är verkligen en fantastisk golfsving hemlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *