Golf instruktioner är förvirrande


Är du helt förvirrad över hur man korrekt svinga en golfklubba? Tja jag säga, glöm det! Det finns gott om människor som gör mycket bra på scorecard men inte ser så söt med sin sving. Golf Instruktioner är alldeles för förvirrande för det mesta ändå.

Mangling av kropp och knopp

Inte alla golf instruktioner är bra för ditt spel! Precis utanför bat, jag vill ge dig det som en av mina bästa hemligheter att släppa din poängpotential.
Vad? Japp, jag skojar inte. När jag insåg detta, befriade det mig att börja spela mitt bästa. Inte Tiger Woods bäst eller Annikas bästa, men Craigs bästa. Du förstår, jag var en fanatisk golf tidningen läsare och jag var alltid ber om tips från att spela partner för att hjälpa mig med delar av min sving när jag skulle slå ett dåligt skott.

Jag var så vriden upp i knutar om golf instruktioner att jag aldrig haft en chans. I själva verket var det när jag bokstavligen gav upp “försöker ” för att förbättra att jag gjorde mina största vinster. Jag tog varje tips jag såg eller hörde, arbeta på det på området ett tag, och sedan förkunna för mig själv att jag nu har hittat svaret på min golfsving bekymmer! Det skulle pågå i alla ca 2 hål innan jag skulle ge upp den idén som jag fortsatte att spraya mina bilder. Var dessa dåliga golf tips? Nej, topp proffsen skapade dem och använde dem på sina elever i sina lektioner med stor framgång. Problemet för mig var, jag var inte i dessa lektioner! (Förresten, om du har ingen aning om hur man svänger en klubb, då en uppsättning lektioner eller en och endast ett instruktionsprogram bör vara ditt första drag).

Det finns så många olika teorier om inte bara hur man svänger en golfklubba, men också i hur man lär ut hur man svänger en klubb. Mycket av det motsäger faktiskt eller är helt motsatt från en lärare till en annan. Jag är här för att berätta, just nu, i tryck, att för de flesta av oss: Din sving är tillräckligt bra! Även en av de största golf lärare i vår tid, David Leadbetter uppgav att “det finns ingen slutgiltig metod ” till en golfsving. Detta leder mig till hjärtat av dagens lektion. Och det vill, Pareto-principen.

Om du aldrig har hört talas om det, har det också kallats 80/20 regeln (eller 90/10 regel) och det betyder i princip att om du arbetar på 20% viktigaste punkterna först (för vad du försöker uppnå), kommer du att vara 80% effektiv! Speciellt om du är en upptagen person med lite tid att arbeta på ditt spel.

hemligheten bakom ett rakt slag

Du vet att hela golfindustrin är inriktad på att sälja dig ny utrustning varje år och lära dig hur man får “den perfekta swing ” (som inte finns ändå).

Missförstå mig inte, att förbättra din sving är inte en dålig sak. Men det är inte nödvändigt för dig att få snabba, tidseffektiva poängsänkande vinster. Och han har en stor LOOP i sin sving. Titta på Allen Doyle på Champions Tour, han ser ut som han slår en hockey puck! Spendera lite tid på att titta på Champions Tour och du kommer att se alla möjliga galna gungor.

Glöm proffsen en stund. Hur många gånger har du sett en senior på din lokala kurs slå bollen rakt ner i mitten nästan varje gång utan att knappast göra någon tur i sin sving. Medan du spränger kör 60 meter av honom han förstör dig på scorecard. Måste jag påminna dig om att det bara är slutresultatet som räknas i den här matchen? Sluta arbeta på din sving och börja arbeta på SCORING! Det finns inget pris för den vackraste swing. Skjut, även om jag fortfarande frestas, tvingar jag mig nu faktiskt att ignorera någon swing instruktion som jag ser i en tidning eller bok och bara hålla på med grunderna i vad jag lärt mig samtidigt sträva efter en upprepande SWING, och inte en perfekt. Du kan alltid arbeta på din sving senare efter att du tar itu med de 20% viktigaste sakerna.

Jag älskar att lära dig exakt vad de bästa golf forskare har funnit vara att 20% Hitta artikel, särskilt för oss genomsnittliga golfare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *