Prestera bättre golf direkt i ditt hem


För att prestera bättre golf måste du ta ett annat grepp. Men enligt statistiken har den genomsnittliga USGA Handicap inte gått ner i över 30 år!

Jag har forskat golf förbättring marknaden i över ett decennium nu och är mycket besviken. Det finns stora företag som gör ett ton pengar på desperata golfare.

Kurser och Temadagar

Den strategi som har visat sig framgångsrik under de senaste 5 åren (med mina kunder) är den “fysiska metoden” för att prestera bättre golf. Vad jag menar med detta är att arbeta på din fysiska begränsningar för att prestera bättre golf.

Genom att träna din kropp, inte köpa mer utrustning eller ta fler lektioner kommer du att spela bättre. Det är din kropp som spelar spelet, så fokusera på det och himlen är gränsen.

Jag har sagt detta många gånger tidigare. Jag vill att du ser dig själv som en idrottsman. Du var nog en någon gång i ditt liv.

Och att prestera bättre golf innebär utbildning som är specifik för golf. Inte gå in i ett gym och plopping ner på en maskin. Jag tränar inte som en kroppsbyggare. Men att göra övningar som är mycket lik din golfsving med motstånd.

Somliga går i trasiga skor

Jag vill att du gör övningar som kommer att ha en omedelbar inverkan på ditt spel. Det kommer att ge dig den snabbaste avkastningen på din tid och pengar investeringar. Låter inte det som en vinnare?

Det finns några golf fitness DVD-skivor som har kommit ut på marknaden nyligen. Jag har gått igenom dem alla. Vissa är okej, och vissa är inte användarvänliga alls. Du vill få en golf fitness dvd som är “plug-and-play”. Vad jag menar är… lägga den i DVD-spelaren och golf fitness expert tar dig igenom hela träningen. Från början till.

Detta är det mest effektiva sättet att veta att du gör hela träningen korrekt och i rätt takt. Så många av DVD-skivor nu inte göra detta. De visar dig övningarna, men i ingen särskild ordning eller takt.

För att prestera bättre golf måste du ta detta tillvägagångssätt. Om du inte är troende ännu, bara fråga dig själv om ditt spel har förbättrats under de senaste 6 månaderna. Var ärlig. Har den? Om inte, vad gör du för närvarande som du behöver ändra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *