Prestera bättre golf genom att träna din kropp


Vad krävs för att få dig att prestera bättre golf? Jag slår vad om att du har provat den gimmicky golf utbildning hjälpmedel. Fungerade de? Vad sägs om utrustning? Hur många förare har du i ditt garage? Får jag din uppmärksamhet än?

Min strategi för att prestera bättre golf är genom att träna din kropp, inte köpa mer utrustning eller ta fler lektioner. Det är din kropp som spelar spelet, så fokusera på det och himlen är gränsen.

Styrketräning för golf

Jag vill att du ser dig själv som en idrottsman. Du var nog en någon gång i ditt liv.

Nåväl nu din sport är golf. Och att prestera bättre golf innebär utbildning som är specifik för golf. Inte gå in i ett gym och plopping ner på en maskin. Jag tränar inte som en kroppsbyggare. Men att göra övningar som är mycket lik din golfsving med motstånd.

Jag vill inte att du slösar bort din tid med såna här program.

Jag vill att du gör övningar som kommer att ha en omedelbar inverkan på ditt spel. Det kommer att ge dig den snabbaste avkastningen på din tid och pengar investeringar. Låter inte det som en vinnare?

Jag har tillbringat större delen av det senaste decenniet utveckla program, böcker, DVD-skivor och webbplatser på nätet för att både utbilda golfare och ge dem lätt att genomföra övningar golf fitness och program som kommer att ha en direkt inverkan på deras spel.

För att prestera bättre golf måste du ta detta tillvägagångssätt. Om du inte är troende ännu, bara fråga dig själv om ditt spel har förbättrats under de senaste 6 månaderna. Var ärlig. Har den? Om inte, vad gör du för närvarande som du behöver ändra?

Utbildning din kropp med lätta vikter, slangar motion, bollar medicin och bollar motion är det enklaste, och mest prisvärda sättet att uppnå dina golf mål.

Bilateral träning som kompletterande träning för golfare

Se bara till att när forska program om det är på nätet eller i en bokhandel, att de inte tillbringar all sin tid att säga hur bra de är; eller hur “omfattande” deras program är … men istället prata med dig direkt.

Efter att ha läst den här artikeln … Tveka inte en sekund. Få på Google eller MSN eller ens Yahoo och skriv in Golf Fitness eller Golf Training och se vad som finns där ute. Vanligtvis de nära toppen är de mest trovärdiga. Spendera lite tid att forska dessa resultat.

FYI – Låt dig inte vilseledas av resultaten högst upp på sidan. De är “betalda annonser”. För att undvika att slösa tid med dessa, gå till de första par “verkliga resultat” precis under de markerade.

Ditt slutmål är att prestera bättre golf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *