Visa din entusiasm för Golf


Från mars 31, 2012, en serie av förändrade aktiviteter som heter “Nike Golf VR_S uppleva ny hastighet” kommer att utvecklas av Nike Golf för att främja NIKE VR_S speed series klubbar. Det är den snabbaste och hetaste swing klubb i historien om NIKE GOLF. Den här serien vill betona “speed”.

Golfarna hyllar Tumba

Människors traditionella erkännande på golfsvingens tempo och avstånd kommer sannolikt att ändras av NIKE GOLF. Tillkomsten av den nya NIKE VR_S Roadster Series klubbar gör det möjligt för spelare att åter erkänna den betydande bidrag swing hastighet till banan avstånd. Den 31 mars 2012 är det en dag för NIKE GOLF att utveckla en rad rikstäckande utmanande aktiviteter som kallas “upplev ny hastighet med Nike Golf VR_S”. Välkommen kinesiska golfare att komma till verksamheten försäljningsställen för att utmana gränserna för din egen sving. Det är en plats där du kan känna ökningen av din distans prestanda med hjälp av konkurrenskraftiga VR_S. Vi kommer att skicka ut VR_S Extreme Speed Series klubbar varje månad, dessutom kommer du fortfarande att ha möjlighet att gå med VIP av NIKE GOLF exklusiva varumärke aktiviteter och personligen ta en titt på världsklass spelarnas förtrollningar och stilar stjärna.

Med den snabbaste swing hastighet och den hetaste klubbfamilj nike golf, nya VR_S Extreme Speed Series kommer in på den kinesiska marknaden februari 2012. VR_S Extreme Speed Series klubb härrör från NIKE VR-serien. Tilltalande för “speed”, klubbserien inkluderar nummer ett trästång, luftvägarna trästång och järnpinne gruppen. Nike kommer att tillåta golfspelare att verkligen känna den snabba trevliga känslan av “den polara avståndet gjordes av den extrema hastigheten “.

Olycksfågeln

Klubben för NIKE VR_S Extreme Speed Series vill fokusera på “speed”, och dess “S” namn kommer också från det (en anteckning: Hastighet på engelska är en förkortning för S). För att optimera hastigheten prestanda golfspelare som har långsammare swing hastighet, som används terrassen teknik NIKE exklusiva NexCOR, VR_S Extreme Speed Series klubb kan erbjuda dessa spelare med effektiv hjälp. Nexcor stav yta teknik sysselsätter en ny multipel ansikte tjocklek design, kan detta hjälpa golfare på alla nivåer för att påskynda bollen hastighet, och dramatiskt öka flygsträckan. Utformningen av limit club ytan och utförandet av den makalösa bollen hastighet är en kompatibel en för genombrott klubb yta design av NexCOR.

Tom Stites, den globala forsknings- och utvecklingschef för NIKE GOLF klubbar sa:”För att skapa den snabbaste och den hetaste ytan av bollen spakar, förstår vi till fullo att den lilla vita bollen inte alltid kommer att slå samma plats i klubben ytan “. Vi har gjort undersökningar av kontakten med bollen, och vi drog också varje plats där klubbytan träffade bollen. Efter dessa grundningar, när tekniken i denna NexCOR terrass stav yta kom i kontakt med klubbytan, var vi möjliga att justera platsen. Olika bollspakar kommer att ha olika NexCOR positioner. Några stick framträdanden var inte sannolikt att ha den absoluta konsekvensen. Håll ögonen öppna för NIKE GOLF, för du kommer att bli inbjuden att njuta av den nya extrema trevlig känsla av VR_S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *